a

Despre Noi

  >  Despre Noi
a
Crearea de haine pentru copii ne inspiră în fiecare aspect
a
a

Îți facem viața mai ușoară.

Hăinuțe din materiale de calitate.

Livrare Rapidă.

Prețuri avantajoase.

Dorințele tale tocmai s-au împlinit.

Ore de lucru

Monday 10:00 - 20:00
Tuesday 10:00 - 20:00
Wednesday 10:00 - 20:00
Thursday 10:00 - 20:00
Friday 10:00 - 20:00
a

O vestimentatie perfectă
pentru fiecare zi

Echipa noastră de designeri dorește să ofere un design actual, să obțină un model bun și să ofere o gamă largă de culori fără a pierde din vedere prețul final. Dimensiunile noastre variază între 0 luni și 14 ani. Experiența noastră este susținută de numărul mare de referințe pe care le oferim profesioniștilor care ne cumpără produsele.

a

Despre Noi

ELMI 95 COMEXIM SRL

       Compania noastra, ELMI 95 COMEXIM SRL, a luat fiinta in anul 1995, fiind inregistrata la ORC sub nr.J10/243/1995, avand codul unic de inregistrare RO7158270, cu contul bancar deschis la BRD Buzau RO58BRDE100SV01918041000.

       De-a lungul acestor ani am crescut și într-un moment de expansiune clară continuăm să acordăm prioritate nevoilor clienților noștri. De aceea, astăzi facem un pas mai departe cu vânzările online www.kidsy.ro.

       Kidsy va ofera tot ce este mai bun si mai bine pentru copilul dumneavoastra rasfatand designul si cautand cel mai bun pret ,aceasta datorandu-se experientei de peste 30 de ani in domeniul vanzarii articolelor de imbracaminte pentru copii si bebelusi. In acest sens va recomandam produsele unor branduri de imbracaminte pentru copii si bebelusi: NEWNESS/SPANIA-franciza, BIBABY/TURCIA, NIPPERLAND/TURCIA, MIDIMOD/TURCIA, SILVERSUN/TURCIA, firme al caror importator direct suntem.

       Newness , s-a născut în urmă cu mai bine de zece ani în Spania ca un brand de modă pentru copii din propria producție. Echipa Newness de designeri își propune să ofere un design actual, să obțină un model bun și să ofere o gamă largă de culori fără a pierde vreodată din vedere prețul final, dimensiunile noastre variind de la 0 luni la 14 ani iar pentru adolescenți a fost creata Colectia PINEPO. . Produsele Newness au in compozitie predominant bumbac, in urma spalarii culorile nu se amesteca intre ele, nu se deformeaza, pastrandu-si forma si culoarea, putand fi astfel purtat si de generatiile ulterioare.

       Bibaby / Grupul Akdem, care operează în Bursa din 1980, ofera clienților îmbrăcăminte pentru copii de 0 – 3 ani și produse auxiliare pentru mama și bebeluși create şi confecționate cu brandul BiBaby, înființat în 2012.

       Produsele BiBaby pe piata interna, sunt oferite spre vânzare în lanțuri de magazine și în magazine concept din diferite orașe.Brandul BiBaby care exportă în unele țări din Europa, și-a propus să crească consecutiv pe piața europeană. De asemenea,brandul BiBaby, exportă şi în țări precum Arabia Saudită, Algeria, Irak, Ucraina Iran și Azerbaidjan.

       În Casablanca, cel mai mare oraș din Maroc, BiBaby și-a deschis propriul magazin.Cu acest magazin are posibilitatea distribuiri produselor în regiunea Africii de Nord, extinzand cota de piață în regiune.

       Scopul companiei , care exportă în 18 țări din întreaga lume, este de a ridica Brandul BiBaby la niveluri foare superioare.

       Secretul brandlui

-Produsele BiBaby sunt concepute cu inspirație din natură,folosind pentru confectionarea produselor 100% BUMBAC şi 100% BUMBAC ORGANİC.

-Bebeluși fericiți = Mamele fericite;Filozofia de producție a Brandului BiBaby este confortul bebelşilor.

-Export în întreaga lume; Produsele BiBaby sunt exportate în 18 țări din întreaga lume.

       Nipperland / Compania a început activitatea în 1983 cu fabricarea de articole de tricotat.A exportat tricotaje în multe țări, în special în țările europene, de mulți ani. Producția de tricotaje continuă în continuare la tricotajele pentru copii. Începând cu anul 2000 cu înțelegerea „Toți copiii sunt îngeri”compania și-a propus să îmbrace toți îngerii, intrând în industria confecțiilor. Cu rețeaua de peste 150 de magazine a devenit o marca in Turcia.Cel mai mare obiectiv al companiei : oferirea unei game de produse sănătoase și de înaltă calitate mamelor, viitoarelor mame și copiilor.

       Țesăturile și accesoriile utilizate în produsele NİPPERLAND nu conțin substanțe cancerigene. Compania folosește propriile modele și colecții pe placul dvs. în toate magazinele.Are modele care nu urmează moda, ci creează modă. În timp ce compania oferă produse sănătoase și de înaltă calitate, se asigură că produsele sunt potrivite pentru gustul mamei și al copilului.

       Misiune

În conformitate cu cerințele și cerințele în schimbare de pe piață; să fii de încredere cu o producție și servicii stabile și de calitate.Să fie o instituție exemplară care are un cuvânt de spus în sector, marcând în această direcție.

       Viziune

Să fie un partener de soluții pentru clienții lor prin înțelegerea lor inovatoare, fără a sacrifica calitatea NİPPERLAND.

       Valori

Etică bună, fiabilitate și onestitate, concentrare pe client, îmbunătățire continuă și creativitate, muncă în echipă și cooperare, responsabilitate socială.

Silversun / Hasırcılar Tekstil A.Ș. este una dintre cele mai importante companii din industria turcă de îmbrăcăminte, care operează în acest sector cu o jumătate de secol de experiență în îmbrăcăminte pentru copii și bebeluşi.

Cu brandurile SILVERSUN aceasta companie, și-a propus să ofere clienților din întreaga lume la prețurile cele mai accesibile posibile, haine de înaltă calitate pe care copiii de toate vârstele să le poarte cu plăcere.În acest fel a reușit să își imprime numele între cele mai importante mărci de îmbrăcăminte din Turcia şi din lume.

Colecții super trend realizate cu brandurile SILVERSUN, expuse în cele cinci magazine en-gros cu o rețea de vânzări cu experiență internă și internațională, își crește conștientizarea brandului și cota de piață pe piețele interne și internaționale zi de zi.

Datorită creațiilor SILVERSUN de 2000 de piese reînnoite în fiecare sezon este posibil să găsiți gata pregătite toate tipurile de produse de care ar putea avea nevoie industria de îmbrăcăminte în orice moment al anului.

Cu ani de experiență,Produsele sunt proiectate în centrul din Istanbul şi confectionate cu conștientizarea de calitate în centrele de producție din Turcia şi din alte țări, oferite spre vânzare în mai mult de treizeci de țări.

Secretul celor 45 de ani de succes:

– Analiza necesităților pieței în detaliu și în lumina rezultatelor pregătirea colecțiilor de concepte compatibile între ele, echipa de design inovativ și creativ, cu experiență, reflectând cu succes tendințele mondiale ale modei în creațiile lor în fiecare sezon.

– Personalul profesionist cu experiență care lucrează cu dăruire și oferă servicii de înaltă calitate. – Echipa profesională de marketing internă și internațională concentrată pe satisfacția clienților

– Înțelegerea onestă și de încredere în comerț, fapt dovedit de referințele faimoaselor companii de îmbrăcăminte din Europa